AB Walls 3D+Terraces heeft nu CADD optie

Wat betekent AB CADD?

De AB Walls 3D+Terraces Design Software die we allemaal kennen heeft een grote update gekregen in deze nieuwste editie, inclusief een GRATIS volledig functioneel computer aided design en tekenprogramma bekend als AB CADD. Deze functie stelt gebruikers in staat om meer gedetailleerde bewerkingen uit te voeren om aan alle eisen te voldoen die ze nodig hebben binnen hun ontwerp.

Deze volledige AB CADD output omvat:


AB CADD Inputs

AB CADD

AB CADD project invoerscherm


AB CADD

AB CADD maakt de volledige tekeningen en documenten in enkele minuten






AB CADD

AB CADD-uitvoerscherm


AB CADD

AB CADD-uitvoerscherm

AB CADD werkt samen met AB Walls om de ontwerper te helpen in een fractie van de tijd professionele constructietekeningen te maken en in te dienen, door de overgang van ontwerpmodus naar ontwerp-/uitvoermodus te stroomlijnen. ABCADD zal de normen van de bedrijfstak verhogen en zal de ontwerper in staat stellen om de vereisten van het project correct te communiceren naar de aannemer om een succesvol project te verzekeren en meer bebouwbare grond te creëren.



Zo simpel als:


AB CADD outputs

Bespaar uw personeel tijd bij zowel het consolideren van details voor uw ontwerp, en het maken van uw definitieve tekeningen, terwijl u state-of-the-industry Construction Drawings produceert. Creëer een standalone tekeningpakket voor keermuren, of integreer deze uitvoer eenvoudig in het CADD-programma van uw keuze. Dit nieuwe ontwerppakket zal ook de aannemer helpen het complete verhaal te vertellen van wat er nodig is om een Allan Block keermuur te bouwen met gemakkelijk te lezen documenten die u door het bouwproces leiden.



Bekijk een voorbeeld van de output van AB Walls met AB CADD.






Als u vragen heeft, raadpleeg dan onze help bestanden.