Opbouw Opbouw

Het bouwen van "flexibele" constructies met in elkaar grijpende droog-gestapelde materialen leveren superieure prestaties ten opzichte van stijve constructie technieken.

Calculatie Calculatie

Bereken snel de hoeveelheden van alle benodigde materialen voor uw keerwand, zodat uw project vanaf het begin succesvol is

Brochures Brochures

Hier vindt u gratis te downloaden informatie over keerwanden. Volg de stap-voor-stap handleidingen en technische bladen om allerlei projecten bouwen.

Creatieve oplossingen

U kunt niet alleen rekenen op de kwaliteit van Allan Block producten voor keerwanden, maar ook op de ervaren professionals om u van creatieve, werkbare oplossingen te voorzien. Allan Block levert altijd de beste oplossing voor uw tuin, landschap of commerciƫle project. Bouw je eigen creatieve oplossing, bouw met Allan Block.

Best Practices: De Best Practice brochure bevat detailtekeningen van veel voorkomende problemen bij elk soort project. In de daarop volgende hoofdstukken vindt u uitgebreide informatie over de verschillende onderwerpen.


Technische informatie: Gedetailleerde technische informatie, die uitgebreide informatie verstrekken voor de meeste toepassingen met droogstapel betonblokken voor keerwanden.