ingenieurs

Tunnel-Keerwanden

Het uitgebreide rekenprogramma voor modulaire keerwanden

AB Walls Software

AB Walls is een uitgebreid softwarepakket met een output van professionele constructietekeningen met technische ondersteuningsdata. Dit programma maakt het voor ontwerpers mogelijk om van een bouwtekening, een tekening met een complete keerwand oplossing te maken en dit vervolgens naar verschillende CADD software programma's te exporteren.. Daarnaast kan de ontwerper vooraanzichten, bovenaanzichten en meerdere dwarsdoorsneden van de keerwand genereren.

Daarnaast zijn er mogelijkheden voor statische en seismische berekeningen voor interne, externe en inwendige compound stabiliteit. AB Walls kan van de berekende keerwand in een stap een compleet pakket tekeningen afdrukken, waardoor het goedkeuringsproces bij de opdrachtgever wordt vereenvoudigd.

GeĆÆnspireerd door het 'Best Practices' document voor modulaire keerwanden en om een bijdrage te leveren aan het bouwen van goede keerwanden, zijn er veel veranderingen en verbeteringen opgenomen in deze nieuwste versie.

Systeem vereisten:

Noodzakelijke updates:

Help documenten


AB oplossingen: Documenten ter ondersteuning van het ontwerpen modulaire keerwanden (in het Engels)

Wat kan de AB Walls ontwerp software nog meer?

Detaillerings verbeteringen:

AB Walls details

Een van de moeilijkste onderdelen bij het ontwerpen en bouwen van modulaire keerwanden, is het overbrengen van de bouwkundige eisen aan de aannemer. AB Walls is sterk verbeterd voor het aanvragen van bouwvergunningen en bouwplaatstekeningen. Dit maakt het voor de ontwerper mogelijk:

Ontwerp verbeteringen:

AB Walls details

Output verbeteringen:

AB Walls Pressure map

AB Walls voorziet nog steeds in hulpmiddelen voor de ingenieur voor zowel het vergunningsproces, als voor toetsing van het ontwerp, en een gedetailleerde bouwtekening voor gebruik in het veld - maar nu zelfs beter!

Exporteren ReSSA:

ReSSA

Allan Block heeft nauw samengewerkt met de ontwerpers van ReSSa, het toonaangevende global stabiliteitsanalyse programma. Dit maakt het mogelijk om het informatiegedeelte van AB Walls te exporteren naar een ReSSa bestand. Dit geeft de ontwerper van de keerwand de mogelijkheid om informatie gemakkelijk over te zetten van AB Walls naar ReSSa om de Global Stability van het project te onderzoeken.

Neem nog vandaag contact op met uw lokale Allan Block vertegenwoordiger om een exemplaar van de AB Walls software te ontvangen

Gebruikers AB Walls 10:

Let op: Met de lancering van AB Walls 15 als een standalone programma, zal uw software niet meer worden bijgewerkt of verbeterd. Wij adviseren u om de nieuwste versie van AB Walls te uploaden om te blijven profiteren van de beste software en ondersteuning die beschikbaar is. In AB Walls 15 is het mogelijk om je oude AB Walls 10 bestanden te openen. Dus updaten voor de nieuwe software is eenvoudig! Upgrade vandaag nog en neem contact op met Allan Block Europe of info@allanblock.nl

Gebruikers AB Walls 2007:

Let op: Bestanden die zijn gemaakt in AB Walls 2007 zijn niet compatibel met AB Walls 10 of hoger. Allan Block Corporation en Allan Block Europe bieden geen ondersteuning meer voor AB Walls 2007. Neem contact op met uw lokale vertegenwoordiger om naar AB Walls 15 te upgraden.