Het uitgebreide rekenprogramma voor modulaire keerwanden.

AB Walls 3D

AB Walls is een uitgebreid softwarepakket met een output van professionele constructietekeningen met technische ondersteuningsdata. Dit programma maakt het voor ontwerpers mogelijk om van een bouwtekening, een tekening met een complete keerwand oplossing te maken en dit vervolgens naar verschillende CAD software programma's en het 3D-modelprogramma SketchUp, te exporteren. Daarnaast kan de ontwerper vooraanzichten, bovenaanzichten en meerdere dwarsdoorsneden van de keerwand genereren.

Daarnaast zijn er mogelijkheden voor statische en seismische berekeningen voor interne, externe en inwendige compound stabiliteit. En recentelijk is de software uitgebreidtt om ontwerpers in staat te stellen interne en externe resultaten te berekenen voor complexe terrasvormige keerwandconstructies. AB Walls kan van de berekende keerwand in een stap een compleet pakket tekeningen afdrukken, waardoor het goedkeuringsproces bij de opdrachtgever wordt vereenvoudigd.

Geïnspireerd door het Best Practices document voor modulaire keerwanden en om een bijdrage te leveren aan het bouwen van goede keerwanden, zijn er veel veranderingen en verbeteringen opgenomen in deze nieuwste versie.

abwallsWat kan de AB Walls 3D+Terassen ontwerp software nog meer?

AB CADD

AB Walls Design Software

AB Walls Design Software

AB Walls Design Software

AB Walls Design Software

Pressure Map

3D model of AB retaining wall

3D model of AB retaining wall

Ressa Export

AB Walls bevat nu een volledig CADD-programma (Computer Aided Design and Drafting). AB CADD zorgt voor nieuwe mogelijkheden die een volledige set constructietekeningen opleveren, zodat u het volledige overzicht kunt geven van alles wat een aannemer of constructeur nodig heeft om ter plaatse aan de specifieke ontwerpeisen te voldoen. 

Verbeterde detailleringen:

Een van de moeilijkste onderdelen bij het ontwerpen en bouwen van modulaire keerwanden, is het overbrengen van de bouwkundige eisen aan de aannemer. AB Walls is sterk verbeterd voor het aanvragen van bouwvergunningen en bouwplaatstekeningen. Dit maakt het voor de ontwerper mogelijk:

Ontwerp verbeteringen:

Exporteer 3D-modellen van projecten

Verbeterde output:

AB Walls voorziet nog steeds in hulpmiddelen voor de ingenieur voor zowel het vergunningsproces, als voor toetsing van het ontwerp, en een gedetailleerde bouwtekening voor gebruik in het veld - maar nu zelfs beter!

Exporteren ReSSA

Allan Block heeft nauw samengewerkt met de ontwerpers van ReSSa, het toonaangevende global stabiliteitsanalyse programma. Dit maakt het mogelijk om het informatiegedeelte van AB Walls te exporteren naar een ReSSa bestand. Dit geeft de ontwerper van de keerwand de mogelijkheid om informatie gemakkelijk over te zetten van AB Walls naar ReSSa om de Global Stability van het project te onderzoeken.

Tutorials:

De Allan Block Engineering Afdeling biedt basis- en geavanceerde tutorials over het gebruik van AB Walls. Tutorials worden aangeboden aan individuele ingenieurs of kunnen in groepsverband worden gegeven om de ingenieurs van uw bedrijf in één keer te informeren over het gebruik van AB Walls. Deze tutorials nemen minder dan 60 minuten in beslag om de ontwerper te voorzien van vak-informatie en functionaliteit van het programma om te beginnen met het ontwerpen van keerwanden.

Neem vandaag nog contact op met uw lokale Allan Block-vertegenwoordiger om de AB Walls Design Software te ontvangen en uw tutorial in te plannen.

abwalls

Systeemvereisten:

Vereiste updates:

Adobe Reader 8.0 of hoger

Help documenten - AB Wanden Ontwerp Software

Help documenten - AB CADD