professional consumenten

Onze missie

keerwanden

Bij Allan Block® Corporation is ons doel om vooruitstrevend te zijn op het gebied van betonnen droogstapel producten. Wij ontwikkelen voortdurend creatieve en innovatieve producten voor de bouw, een revolutie in de manier waarop de wereld bouwt. Onze geavanceerde systemen bieden de meest efficiënte en praktische alternatieven voor de traditionele bouw, met behoud van de hoogste standaard van kwaliteit op de markt. Onze gevarieerde aanbod van producten, voldoen aan de veranderende eisen van de moderne bouwwereld.

Bij Allan Block werken we ijverig aan het uitbreiden en ondersteunen van ons netwerk van betonfabrikanten en professionals in de bouw. Deze bedrijven zijn geselecteerd op basis van verschillende factoren, maar het belangrijkste is hun niveau van service en inzet om Allan Block producten snel en effectief in de markt te positioneren. Door het combineren van superieure producten met een uitzonderlijke service, zijn Allan Block producten een programma van producten die u kunt vertrouwen.

Ons bedrijf

In de afgelopen decennia is Allan Block uitgegroeid tot een vooraanstaand wereldwijd bedrijf voor "harde" bouwproducten. Wij bieden innovatieve en alternatieve droogstapel oplossingen voor traditionele betonconstructies. Ons succes begon met de introductie van onze gepatenteerde modulaire keerwand - De Original Allan Block. Het Allan Block systeem voldoet aan de behoeften van een veranderende bouwmarkt voor het combineren van geavanceerde technologie met eenvoudige ontwerp concepten. Het biedt de bouw oplossingen door de integratie van bouwgemak, economische efficiëntie en duurzame kwaliteit en maken Allan Block producten tot een keurmerk van de betonconstructie industrie.

Onze Service

De Allan Block producten bieden aantrekkelijke oplossingen voor elke tuin of landschap. Met honderden miljoenen gebouwde vierkante meters, kunnen wij de kwaliteit en prestaties leveren die u nodig heeft voor uw project. Onze grote verscheidenheid aan blokformaten en kleuren passen gegarandeerd in uw natuurlijke omgeving.

Of u nu een particulier bent die aan een verhoogde plantenbak werkt of een ingenieur bent die bezig is met het ontwerpen van keerwanden rond een snelweg, Allan Block biedt niet alleen stijl en duurzaamheid, maar een "altijd betere" ervaring.

Particulieren en weekendprojecten

keerwand

Allan Block heeft een uitgebreide hoeveelheid aan informatie voor het plannen, ontwerpen en bouwen van Allan Block projecten. Gebruik onze VIDEOS voor uitgebreide beschrijvingen van "hoe te bouwen" met Allan Block producten. Onze VIDEOS nemen u mee door een visuele beschrijving van hoe je prachtige Allan Block projecten kunt bouwen.

Gebruik onze brochures voor het antwoord op een vraag die je zou kunnen hebben over tuinprojecten. Van basis keerwandconstructies tot het bouwen van prachtige trappen - u zult een eenvoudige uitleg over elk onderwerp vinden. Gebruik de trefwoord zoekbalk door een bepaald trefwoord of zin in te typen en laat onze website voor u zoeken.

Hulp nodig bij het ​​berekenen van de materialen die u nodig heeft voor uw Allan Block project? Gebruik ons calculatieprogramma. Volg gewoon de instructies en type uw wandafmetingen in, en krijg een gedetailleerde lijst van materialen voor blokken, afdekplaten, steenslag voor fundering, en alles wat u verder nog nodig heeft om uw project te voltooien.

Ingenieurs en aannemers

AB Collectie

Allan Block heeft een uitgebreid pakket aan informatie voor ingenieurs en aannemers. Gebruik onze BROCHURES voor een meer technische of professionele beschrijving voor projecten. Deze informatie omvat opbouw, specificaties, AutoCad tekeningen en andere technische details die nodig zijn voor grote projecten.

Ook beschikbaar voor de ingenieur, AB Walls 10, de Allan Block Design Software. Al meer dan een decennium verstrekt Allan Block rekensoftware voor ons netwerk van ingenieursbureaus. Onze laatste versie beschikt over een volledig scala aan handige ontwerp en rekenfuncties en zal u ook helpen bij het printen van alle details voor uw keerwand project. Als u een ingenieur bent, klik dan hier om u te registreren en te zien hoe u uw exemplaar van AB Walls 10 kunt ontvangen.

Allan Block heeft een uitgebreide portfolio met uitgevoerde testen. Wij zijn het enige modulaire keerwandsysteem met grootschalige aardbevingstesten. Deze zijn in twee fasen uitgevoerd, in 2002 en 2004. Deze testen bevestigden zowel de betrouwbaarheid als de prestatiekenmerken van modulaire keerwanden onder zware aardbevings omstandigheden.

Allan Block training

Bij Allan Block zeggen we graag dat de AB voor "altijd beter" staat. Dit betekent dat ons team ernaar streeft om altijd de beste te zijn. En training is onze beste manier om het AB TEAM altijd beter te maken.

Uw lokale Allan Block vertegenwoordiger heeft een uitgebreide training gevolgd om alles te leren van ontwerp tot opbouw van Allan Block keerwanden. Onze producenten hebben een hands-on training gevolgd om u de beste garantie te geven voor het bouwen van veilige keerwanden.

Wij bieden gratis tutorials voor al onze geregistreerde ingenieurs om ze op de hoogte te houden voor het ontwerpen en berekenen van modulaire keerwanden. Onze Aannemer Certificatie klassen hebben vele lokale aannemers getraind om een goede keerwand te bouwen. Hoewel goed opgeleidt, zijn we vastbesloten om ervoor te zorgen dat elk Allan Block teamlid "altijd beter" wordt.

Ons netwerk

AB Keerwanden

De innovatieve en technische kenmerken van een Allan Block keerwand, zijn zeer aantrekkelijk voor onze producenten en hun distributeurs in de hele wereld. Onze producten zijn beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada, Europa, Australië, Nieuw-Zeeland, Latijns-Amerika en Azië.

De blokken worden gebruikt voor het bouwen van zeer uiteenlopende projecten over de hele wereld. Onze keerwanden kunnen de perfecte oplossing zijn voor uw tuin of landschap. Voor ideeën en voorbeelden van de vele verschillende toepassingen, kijkt u in ons fotoalbum met voorbeelden zoals trappen, terrassen, verhoogde plantenbakken, geluidsschermen en nog veel meer.